Στηθαία και μετόπες μπαλκονιών

Επισκευή μετώπων

Η επισκευή σε στηθαία μπαλκονιών και μετόπες είναι μια άκρως απαραίτητη εργασία για την ασφάλεια του κτιρίου και για λόγους αισθητικής.

Σε κάθε κτίριο ή πολυκατοικία τα στηθαία και οι μετόπες με τον καιρό αποκτούν σημαντικές φθορές. Οι εργασίες επισκευής κτιρίου μπορεί να αφορούν συντήρηση, επισκευή ή και πλήρη αποκατάσταση.

Επισκευή στα στηθαία και στις μετόπες

Οι φθορές στα στηθαία ή στις μετόπες οφείλονται στην παλαιότητας της πολυκατοικίας, σε τυχόν κατασκευαστικά λάθη, ή και στην άστοχη επιλογή των υλικών κατασκευής.

Επίσης οι ατμοσφαιρικές συνθήκες, η βροχή και οι μεταβολές της θερμοκρασίας κάνουν τα στηθαία από τα πιο καταπονημένα κομμάτια του κτιρίου.

Η επισκευή μπαλκονιού είναι αναγκαία εργασία διότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος σοβαρών ατυχημάτων λόγο της πτώσης σοβάδων. Παράλληλα υπάρχει και ο κίνδυνος τα κάγκελα μπαλκονιού να μη στηρίζονται σωστά βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια μας.

Οι εργασίες μπορεί να αφορούν συντήρηση, επισκευή ή και πλήρη αποκατάσταση στα μπαλκόνια.

episkevi_petopis

Ακόμα και στην περίπτωση που το πρόβλημα δεν είναι τόσο εμφανή, μια σωστή συντήρηση θα σας γλιτώσει από μεγαλύτερους μπελάδες στο μέλλον.

Αδιαβροχοποίηση στηθαίων

Η αδιαβροχοποίηση είναι διαδικασία που απαιτείται για την αποφυγή εισροής νερού στα στηθαία. Πρόκειται για μια εξίσου σημαντική εργασία καθώς η βροχή και τα νερά από το πότισμα των γλαστρών φθείρουν το στηθαίο.

Με την εφαρμογή ειδικών υλικών σφραγίζονται οι πόροι και δεν απορροφάται η υγρασία. Η αδιαβροχοποίηση πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία.

stithaia_episkevi

Επισκευή και βάψιμο πολυκατοικίας

Εκτός από την ασφάλεια, η αποκατάσταση των προσόψεων γίνεται και για αισθητικούς λόγους. Μια όμορφη και φρεσκοβαμμένη πολυκατοικία πάντα τραβάει τα βλέμματα και προκαλεί το θαυμασμό των περαστικών.

Η επισκευή στηθαίων σε συνδυασμό με ένα καλό βάψιμο θα επαναφέρει την αρχική λάμψη και ομορφιά στην πρόσοψη του κτιρίου. Στην επισκευή στηθαίων ή μετόπων καθώς και για το βάψιμο, συνήθως γίνεται χρήση μετακινούμενης σκαλωσιάς. Οι πιο σημαντικές εργασίες αποκατάστασης:


  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg